Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Forenzička analiza

Forenzička analiza, predstavlja proces istraživanja i analize dokaza u cilju otkrivanja, praćenja i dokumentovanja sajber napada, krivičnih dela ili drugih zloupotreba informacionih sistema. Ovaj metod se koristi u oblasti računarske forenzike kako bi se pronašli i rekonstruisali događaji vezani za sajber bezbednost, kako bi se identifikovali počinioci, utvrdila njihova namera i metode napada, kao i kako bi se obezbedili dokazi za pravosudne organe ili preduzimanje adekvatnih mera.

U Pulsarpointu, razumemo važnost detaljnog i temeljnog istraživanja digitalnih dokaza u slučajevima bezbednosnih incidenata, zloupotrebe podataka ili sudskih sporova. Naša usluga forenzičke analize nudi sveobuhvatno istraživanje i rekonstrukciju događaja kako bismo vam pomogli da razumete šta se dogodilo, identifikujete odgovorne strane i preduzmete odgovarajuće mere.

Naše usluge:

  1. Forenzička prikupljanje podataka Naš tim stručnjaka koristi dokazane metode i alate za prikupljanje digitalnih dokaza sa različitih uređaja i sistema, uz očuvanje integriteta podataka i usklađenost sa zakonskim zahtevima.
  2. Forenzička analiza podataka Analiziramo prikupljene podatke kako bismo identifikovali relevantne informacije, otkrili skrivene tragove i rekonstruisali događaje koji su doveli do incidenta ili zloupotrebe.
  3. Izveštavanje i prezentacija rezultata Naš tim priprema detaljne izveštaje o forenzičkim nalazima, koji jasno i razumljivo objašnjavaju tehničke detalje i rezultate analize. Ukoliko je potrebno, naši stručnjaci mogu da svedoče kao veštaci na sudu ili pruže stručno mišljenje u vezi sa analizom.
  4. Konsultacije i obuka Pružamo konsultacije u vezi sa forenzičkim pitanjima, kao i obuke za vašu organizaciju kako biste poboljšali svoje kapacitete u oblasti digitalne forenzike.

Zašto izabrati Pulsarpoint?

  • Iskusan i stručan tim forenzičkih analitičara
  • Najsavremeniji alati i tehnike forenzičke analize
  • Brzo i precizno istraživanje digitalnih sdokaza
  • Jasno i razumljivo izveštavanje o nalazima
  • Podrška u sudskim postupcima i stručne konsultacije

Forenzička analiza je ključna za razumevanje i rešavanje složenih digitalnih incidenata i zloupotreba podataka.